Har du skrivit ett barnboksmanus?

Jag hjälper dig gärna med att färdigställa det så att du har en större chans hos förlagen!

Jag är utbildad i Kreativt skrivande för barn och ungdomar vid Mittuniversitetet och har lång erfarenhet av att skriva för barn.

Vid lektörsläsning av barnboksmanus tittar jag lite extra på hur språk och tonfall passar ihop med målgruppen, och att dramaturgikurvan och berättarperspektivet fungerar för unga läsare.

Pris: 5500 kr inklusive moms (Gäller manus upp till 20 000 ord. Kontakta mig om det är längre!)

Bilderboksmanus kostar 3500 kr inklusive moms.

Kontakta mig på: kristina[at]kristinasigunsdotter.se


"Mina förväntningar på Skrivcafe gick i taket av min första kurs, med Kristina Sigunsdotter. Den var KANON. Jag låg på köksgolvet och skrev. Utmattad efter en lång arbetsdag, men ville inte missa tåget för det var en så seriös drive alltigenom."

"Väldigt målande och inspirerande! Den bästa författarkvällen jag varit på hittills! Skrev så handen gjorde ont och skallen var mos!"

"Wow! Jag är helt överväldigad. SÅ många bra övningar och vilken magisk pedagog hon är! Tack för ikväll. Bästa investeringen på länge!"

"Vem vill inte lära sig att skriva en barnbok på en kväll?! En underbar ansats och en mycket varm, underhållande och inspirerande helkväll i snabbt tempo med massor av skrivövningar - som faktiskt slutade med att jag satt med åtminstone ett grovt utkast till en barnbok. Och inte alls en bok jag tidigare tänkt skriva, utan något helt nytt. Rekommenderas starkt!"

"Sällan har jag fått ut så mycket av utbytet med en författare, och jag har ändå varit med om rätt många författar- och översättarevenemang."

"Jag åkte hem fylld av kärlek, lugn och tillförsikt. Något har läkt inombords. Tack för helheten idag, för ditt kunnande och din generositet med att visa dig själv och speciellt tack för det terapeutiska samtalet!"

"Kristina Sigunsdotter är rolig, inspirerande och engagerad. Tillåtande, kul skrivövningar!"

"Den här föreläsningen fick mig verkligen att bli inspirerad till att börja skriva på riktigt! Kristina delade med sig om sitt liv som författare på ett sätt som gjorde att man kände sig som hemma. Hon gav många bra tips och spännande skrivövningar, som öppnade upp för ett helt nytt sätt att skriva."

"Kristinas kurs var exakt den där injektionen av kreativitet och inspiration som jag behövde för att påminnas om hur gött det är att förlora sig totalt i sitt skrivande."

"Kristina levererade långt över min förväntan. Anpassade skrivövningar till barnboksskrivande, pedagogiskt upplägg, mycket bra fakta samt inspiration från hennes egen författarresa. En mycket bra investering."

"Kristina var en väldigt kunnig och inspirerande kursledare. Genom övningarna lyckades jag faktiskt få fram underlag till en barnbok. Jag blev överraskad över vad som kom fram i övningarna, det var som att öppna en lucka till mitt undermedvetna där det fanns en massa oväntade saker att skriva om. Stort tack till Kristina! Jag önskar att hon kommer tillbaka med fler seminarier framöver."

"Stort tack Kristina för ett otroligt inspirerande, intuitivt och roligt upplägg, Jag kunde inte låta bli att skriva. Jag fastnade för övningen där vi skulle ta en bok och öppna valfri sida, peka på ett ord osv. Jag hade Edit Södergran på skrivbordet och det slutade i en berättelse som jag inte visste fanns där. Den blir en del av den text som jag arbetade i slutet på och den lockade många känslor. Jag skrev och grät samtidigt. Den kommer handla om systerskap. Tack igen för du öppnade nya dörrar i mig, evigt tacksam."

"Kursen höll vad den lovade. Jag fick faktiskt ihop ett utkast till en bok från noll. Mycket välstrukturerat och inspirerande."

"Otroligt inspirerande föreläsare. Jag lärde mig massor och framför allt fick jag massor skrivet. Tröskeln till att skriva liksom försvann! Kristina är helt enkelt bäst!"

"Underbar kväll full av övningar som lockade fram kreativ lek där idéer tar form i ord. Den inre kritikern övervanns och hon hjälpte en att ösa ur själens brunn. En ynnest att hon delar sin glöd och sitt kunnande."

"En fantastisk kväll med massa bra skrivtips på hur du kommer igång med din första barnbok. Kristina Sigunsdotter är otroligt inspirerande och får en att känna pepp till att verkligen försöka ge ut sin bok. Stort tack!"

"Tack för en mycket inspirerande skrivkväll fylld av kreativa roliga skrivövningar, matnyttiga tips och ett härligt engagemang från dig Kristina!"

"Den här kvällen var verkligen PROPPFULL med inspiration, tips, knep och goda råd. Kvällen var verkligen över förväntan!"

"Skriva en barnbok på en kväll, är det ens möjligt? Ja, det verkar så! En otroligt inspirerande och rolig kväll som verkligen tog mig tillbaka till skrivlusten. Tack för en fin och välarrangerad kväll. Jag deltar gärna i fler av era kurser!"

"Men vilken härlig kväll! Så mycket tips och bra övningar! Känner att jag fått nya krafter att fortsätta brottas med mitt manus. Fick dessutom uppslag till kommande projekt."

"En kväll späckad med inspiration, tips och skrivövningar. Kristina inspirerar till kreativitet och uppmuntrar till att skriva kravlöst och lustfyllt samt att skriva om det man brinner för. Att hitta elden inom sig. Hon bjuder på sig själv och delar med sig av sina erfarenheter och tips med en stor dos humor och engagemang. Teoretiska bitar kring skrivande varvades med konkreta övningar som vi fick testa under passet. Tack för en jättebra föreläsning och workshop!"

"Fantastiskt inspirerande och matnyttig kurs, med bra struktur, innehåll och övningar som stretchade mig mentalt, känslomässigt och skrivmässigt. Tack för en väldigt bra kväll <3"

"Toppenkväll! Så inspirerande med många bra tips."

"En fantastiskt inspirerande kväll!"

"Världens bästa kurs. Jag skrev så mycket bra! Det liksom bara släppte!

"En mycket givande kväll! Spännande att kunna slängas in i så många olika världar, på en och samma kväll. Och faktiskt kunna skriva i de alla!"

"Superkul och inspirerande kurs! Mycket givande!"

"Har fått en helt ny blick på vad barnlitteratur är. Smart och roligt. Sigunsdotter levererar!"

"När kursen var över satt jag med text till fem nya barnboksmanus!"

https://kristinasigunsdotter.se/files/gimgs/th-54_Skärmavbild 2021-03-02 kl_ 11_39_25_v2.png